Selskabsmenuer januar til maj

 

Forretter/Mellemretter:

Røget ørred – Saltet agurk – Radise – Fennikel

Svendborg skinke – Jordskokke creme – jordskokke chips – Urte olie

Kammusling suffle – cremet frisk ost med ramsløg – syltet grønne tomater

 

Hovedretter/Mellemretter:

Kalvespidsbryst – sæsonens grønt – kalve- balsamico sauce.

Svinefilet fra gourmet gris – syltet æbler/æble pure – Kål

Dansk unghane - sprød skin – selleri – løg

 

Desserter:

5 slags ost med kompot – knækbrød

Vanilje panna cota – hvid chokolade

Kartoffelkage – Mørkchokolade

 

3 retter: 365,-

4 retter: 455,-

5 retter: 535,-

6 retter: 615,-

7 retter: 695,-

8 retter: 765,-

9 retter: 845,-

This site use cookies.
privacy policy I accept cookies from this website
Accept