Selskaber

Selskaber

Aarøsund Badehotel danner hele året rundt rammen om selskaber af alle slags-lige fra mindre til større selskaber

Selskabslokalerne varierer i størrelse og indretning. Der er stor forskel på hvor mange personer, der er plads til. Det afhænger af hvilken bordopstilling og opdækning der ønskes.

Salen, flot prydet med store malerier, lysekroner og Victor Borges flygel har plads til ca. 100-150 personer. I denne sal, som også har scene og balkon, har H.C. Andersen mangen engang ventet på færgen til Assens. I dag danner salen rammen om bryllupper, store fødselsdage og større arrangementer.

Stuerne er i dag en integreret del af hotellet, men var tidligere åbne terasser, hvor gæsterne nød det pragtfulde syn over sundet. Store vinduespartier sørger i dag for et fantastisk lys og udsigt over havet.

Aarøstuen er en hyggelig lys verandastue med udsigt over havet, som benyttes til seminarer og mindre selskaber på op til ca. 30 personer

Verandastuen er ligeledes en hyggelig, lys verandastue med havudsigt, som benyttes til arrangementer på op til 70 personer

Kejserstuen er badehotellets restaurant, flot dekoreret med malerier af bl.a. Kejser Wilhem og Hammershus. Sammen med diverse prægtige møbler står endvidere et sofaarrangement, hvis tidligere ejer var Karen Blixen. Der er havudsigt og Kejserstuen åbner om sommeren op til en terasse med direkte vue til stranden og havet.

I Menuerne til venstre kan du finde inspiration og forslag til hvordan din næste fest kunne se ud. Menuerne sammensættes ud fra Jeres ønsker, og vi anbefaler altid, at I kommer forbi for at få en snak om menuen og selve forløbet, så I får det, som I ønsker

Kontakt os endelig på telefon 26427788 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

This site use cookies.
privacy policy I accept cookies from this website
Accept