Ophold


Slap af fra hverdagens stress og jag, og lad Aarøsund Badehotel danne rammen om et velfortjent ophold.  Som navnet antyder ligger Aarøsund Badehotel tæt ved vandet med direkte adgang til en dejlig sandstrand. Alle vore suiter samt de fleste af vores dobbeltværelser har havudsigt og er indrettet i romantisk 30'er stil.

På Aarøsund Badehotel sætter vi dig i centrum og sørger for at du/i får et ophold, som du/i kan tage med hjem.

En udsøgt madoplevelse, romantiske og nostalgiske omgivelser, personlig service, fredfyldt natur, kæmpe legeplads med swimmingpool indenfor 1-2 kilometer, 1 times kørsel fra Legoland og Danland. På havnen er der mulighed for at spille krolf eller tage en bus til kulturrige Haderslev og en sejltur på floden med Helene, hvor man sejler ud og ser Badehotellet fra søsiden.

På havnen i Aarøsund afgår der ligeledes færge til Årø, hvor det sprudler af liv og initiativ, vingård, Galloway kvæg, slagtervarer, Brummersgård, hvor du kan købe øens hjemmebryg og hjemmesylt, gallerier, cykel-udlejning en kro og meget andet - tilbage med færgen igen på 7 minutter og .med andre ord hjemme .

Indtjekning tidligst kl. 15:00. Tjek ud senest kl. 11:00.

Det med småt:

  • Prisen er gældende ved 2 personer i dobbeltværelse
  • Der opkræves gebyr ved enkeltværelser
  • Der tages forbehold for allerede reserverede værelser

 

 

Særlige forhold omkring hund På enkelte værelser kan hund medbringes såfremt denne opholder sig i en transportkasse, også på værelset. På hotellets udendørsarealer bedes hunden holdt i snor. Hunde har ikke adgang til restauranterne.

Der faktureres DKK 300,- pr. hund pr. nat, som betales ved afrejse.

Opredning Opredning til børn op til 12 år faktureres med 350,- pr. barn pr. nat. Ved babyer/børn er det muligt at reservere en barneseng.

Betalingsbetingelser Priserne er baseret på kontant betaling og er inklusive 25% moms og 15% betjeningsafgift.

Ret til ændringer forbeholdes

Betalingsbetingelser
Priserne er baseret på kontant betaling og er inklusive 25% moms og 15% betjeningsafgift.

BOOK HER

Ophold skal bestilles via telefon eller mail. Tlf.: 26 42 77 88 - reception@aaroesundbadehotel.dk

This site use cookies.
privacy policy I accept cookies from this website
Accept