Kejserstuens Gourmet

Gourmetmenu april

Forret:
Marmoreret fisk i tørrede urter, saltet agurk,
kefir, stenbiderrogn

Forret:
Riso-pasta, hønsefond, fløde, havgus,
kammusling

Mellemret:
Selleri iscreme, timian crumble, æble skum,
jordskokke chips

Hovedret:
Stegt hvid fisk, pocheret porre,
luftig sauce med brunet smør

Hovedret:
Unghane, rosmarin, marv, sherry, østershatte, pastinak

Hovedret:
Teres mayor, syltede selleribånd, saltbagt selleri, selleri creme,
sauce med syltede grønne peberkorn, tyttebær

Efterret:
Udvalg af danske oste, kompot, brød

Dessert:
Chokolade, mangofrugt, iscreme

Dessert:
Kartoffelkage, kartoffel/karamel, brændt hvid chokolade,
friskost is, lime sifon

Dessert:
 
Variation af rødbede

2 retter: 325,-  3 retter: 397,-
4retter: 492,-   5 retter: 569,-
6 retter: 645,-  7 retter: 699,-
8 retter: 753,-  9 retter: 814,-
10 retter: 879,-

This site use cookies.
privacy policy I accept cookies from this website
Accept