Gourmetmenu Juni

Forret:
Asparges, Rømø rejer, æggeblomme,
mayo, urter

Forret:

Kål, Kaviar, tartar, svampe, persille

Mellemret:

Asparges is, ramsløg

Hovedret:
Stegt hvid fisk, pocheret porre,
luftig sauce med brunet smør

Hovedret:
Unghane, persillerod, svampe, sauce,
nye danske kartofler fra Lindegården

Hovedret:
Teres mayor, syltede selleribånd, saltbagt selleri, selleri creme,
sauce med syltede grønne peberkorn, tyttebær

Efterret:
Udvalg af danske oste, kompot, brød

Dessert:
 
Variation af rabarber

Dessert:
 
Jordbær, urter, chokolade

Dessert:

Vafler, vaniljeis, rom, svesker

2 retter: 325,-  3 retter: 397,-
4retter: 492,-   5 retter: 569,-
6 retter: 645,-  7 retter: 699,-
8 retter: 753,-  9 retter: 814,-
10 retter: 879,-

This site use cookies.
privacy policy I accept cookies from this website
Accept