Ud af huset

Selskabs menu ud af huset


Forretter/mellemretter
Koldrøget laks, urte mayo, jordskokker, youghurt
sauce med urteolie

Ørredmousse, syltede bær, chips, vilde urter

Fanøskinke, tomatmayo, fennikel, tyttebær, sprødt

Til alle forretter/mellemretter serveres brød og smør


Hovedretter:
Langtidsstegt oksemørbrad, syltede svampe, sæsonens garniture, selleri creme, kraftig sky sauce

med råmarinerede bær

Bagt hvid fisk med sennep panade,
sæsonens garniture, rygeost blanquette sauce

Til hovedretterne serveres kartofler apart


Desserter:
Chokolade mousse, rommarinerede bær


Rabarbertrifli, makroner, flødeskum

5 forskellige råmælksoste, kompot, sprødt



3 retter: 365,-

4 retter: 445,-

5 retter: 525,-

Tilkøb af 3 snacks: 55,-


Der medfølger en udførlig beskrivelse af hvordan retterne tilberedes.
Der kan tilkøbes kokke til en merpris af 300,- dkr. per kok per time

This site use cookies.
privacy policy I accept cookies from this website
Accept