Selskaber

Aarøsund Badehotel danner hele året rundt rammen om selskaber af alle slags - lige fra mindre til større selskaber.

Selskabslokalerne varierer i størrelse og indretning. Der er stor forskel på hvor mange personer, der er plads til. Det afhænger af hvilken bordopstiling og opdækning, der ønskes.

Salen, flot prydet med store malerier, lysekroner og Victor Borges flygel har plads til ca. 100 - 150 personer. I denne sal, som også har scene og balkon, siges det at H. C. Andersen har ventet på færgen til Assens mangen en gang. I dag danner salen rammen om bryllupper, store fødselsdage og større arrangementer.

Stuerne

Stuerne er i dag en integreret del af hotellet men var tidligere åbne terrasser, hvor gæsterne nød det pragtfulde syn over sundet. Store vinduespartier sørger i dag for et fantastisk lys og udsigt over havet.

Aarøstuen er en hyggelig lys Verandastue med udsigt over havet, som benyttes til seminarer og mindre selskaber på op til ca 25 personer.

Verandastuen er ligeledes en hyggelig, lys Verandastue med havudsigt, som benyttes til mellemstore arrangementer på op til ca. 50 personer. Dé fleste gæster foretrækker at holde deres fest her.

Kejserstuen er badehotellets restaurant, flot dekoreret med malerier af bl.a Kejser Vilhelm og Hammershus. Sammen med diverse prægtige møbler står endvidere et soaarrangement, hvis tidligere ejer var Karen Blixen. Der er havudsigt fra nogle borde og Kejerstuen åbner om sommeren op til en terrasse med direkte vue til stranden og havet.

Menu og arrangement

I menuen til venstre kan du finde inspiration og forslag til hvordan din næste fest kunne se ud. Menuer sammensættes ud fra jeres ønsker, og vi anbefaler altid, at i kommer forbi for at få en snak om menuen og selve forløbet, så i får det, som i ønsker.

This site use cookies.
privacy policy I accept cookies from this website
Accept